Een proefrondje van 5 dagen met de fiets ……….

Om te kijken hoe het trekken met de fiets en bepakking bevalt, hebben Irma en ik 5 dagen uitgetrokken om te kijken of we een trektocht met de fiets leuk vinden om te doen én om te kijken of het voor mij nog tot de mogelijkheden behoort.

Na 5 dagen fietsen kan ik daar volmondig JA opzeggen.

De eerste dag hebben we een overnachting geboekt, daarna gewoon stoppen en  een hotel of “Bett und Bike”   zoeken wanneer we er aan toe zijn. Ik moet zeggen dat dat laatste me het beste bevalt.  Je fietst zolang je zin hebt, en heb je geen zin meer: “Oké. Let’s call it  a day”.

Het fietsen in de zon en in de natuur, zonder druk, is erg goed bevallen. Als extraatje levert de fietstocht ons naast  ontspanning, genieten van de zon en de natuur, lekker eten en drinken een gebruiksaanwijzing voor de toiletborstel op. Voor degene die niet weten hoe de toiletborstel te gebruiken, heb ik de gebruiksaanwijzingen toegevoegd.

Dus de eerste signalen staan op groen. Het sparen voor en het plannen van de reis kan beginnen.

 

Eén antwoord op “Een proefrondje van 5 dagen met de fiets ……….”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *