En de reis begint op ……. zondag 10 juni 2018 om 12 uur (of zoals het een goed Brabander betaamt ietsje later)

Wanneer vertrek ik? Dat blijft een lastige vraag. Het is gemakkelijker om een afspraak te maken met Irma waar en wanneer ik haar tref. En dan vanaf die datum terug te rekenen wanneer ik  moet vertrekken als ik ca 250 km per week wil fietsen.

Dus de afspraak is gemaakt, en het wordt: dinsdag 17 juli 2018 op Camping Le Clou in de Dordogne.

Hier verblijven we een klein weekje, waarna Irma weer richting Groesbeek afreist en Gaea en ik via de rivier de Lot doorfietsen naar Cahors. In Cahors vervolgen we onze reis via Santiago de Compostella  naar Porto waar we Elke  op vrijdag 14 september ontmoeten. En dan wordt het doorstampen! In twee weken fietsen we van Porto langs de westkust en via de Algarve naar Sevilla.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *