Is de Wickup4 tent van Nigor echt zo’n goede keus als ik denk

Zoals ik in een vorig bericht aangeef, wil ik graag een Wickiup 4 tent, omdat deze erg  licht is, het lijkt erg gemakkelijk op te zetten en ruim voldoende is om in te kunnen staan en het mogelijk is om er met meerdere in te kunnen slapen.

Het enige wat me weerhoudt, zijn de kosten, de tent is zeker niet goedkoop. Maar na regelmatig zoeken op het internet, kan ik de tent met 50 % onlinekorting bij De Bever kopen.

Dus zo gezegd, zo gedaan! Op zondag de tent besteld en op maandagmiddag reeds ontvangen. So far so good!

Dinsdagmiddag: het zonnetje schijnt, heerlijk weer om de tent uit te proberen. Zal het echt zo gemakkelijk op te zetten zijn en zo ruim  als ik denk? De gebruiksaanwijzing ziet er in ieder geval eenvoudig uit. Maar ja, dat doet die  van IKEA ook. En daar zijn al aardig wat sketches over gemaakt.

We zullen zien!

Ik wil graag weten hoe lang ik er over doe, dus om 13.00 uur pak ik het pakketje uit en leg het op de vloer. Dat ziet er veelbelovend uit. Weinig stokken (ééntje maar!), weinig haringen en tentdoek.

Om 13.06 uur staat de tent. En dat voor de eerste keer. Het was zelfs eenvoudiger dan gedacht en toch een berg ruimte.

Ik kan rechtop staan in de tent. Ik kan languit liggen, en dan heb ik nog bijna een meter aan mijn voeteinde over. Dus ruimte genoeg voor mij, de hondenkar, de fiets en eventueel een tweede persoon. Dus helemaal happy.

Het afbreken gaat nog sneller. 4 minuten later zit de tent opgevouwen terug in het pakje.

Dus al met al erg tevreden met mijn keus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *