Een berichtje van mijn fietsmaatje Elke voor een deel van de reis

Hallo, mijn naam is Elke van den Heuvel en ik ga een stukje samen met mijn vader van Porto naar Sevilla fietsen. Tenminste als hij zover komt en niet eerder terugkeert omdat hij ons zo mist ?.

De planning is om binnen 2 weken van Porto naar Sevilla te fietsen.

Nu moet ook ik natuurlijk een goede fiets hebben maar ik heb niet zo’n uitgebreide fiets als pap nodig. Daarom op zoek op internet, en op een zaterdagmiddag naar de Fietser in Ede geweest om een fiets te bekijken en uit te proberen. Hier kwam ik tot de conclusie dat ik een Batavus Zonar wil.

Het enige probleem is mijn lengte. Ik ben niet zo groot en de maat 53 was net te groot voor me. Ik wilde dus een kleinere maat proberen om te kijken of deze beter bij mijn lengte zou passen. Ik ben dus gaan rondbellen, maar nergens was hij op voorraad. Uiteindelijk heb ik de kleinere maat (49) gevonden in Leiden. Wat leidde tot mijn eerste trainingstocht: 38 km van Leiden naar Rotterdam.

Helaas zal ik niet al te vaak met papa samen kunnen trainen, daar Rotterdam Groesbeek net te ver uit elkaar ligt om elkaar op te halen en samen te gaan fietsen. Ik zal dus vaker naar huis moeten komen om samen met pap een rondje te kunnen fietsen.

Nu mag ik nog de route uitstippelen en onze slaapplaatsen gaan vinden.

Ik heb er in ieder geval zin in om lekker 2 weken te gaan fietsen met pap.

4 antwoorden op “Een berichtje van mijn fietsmaatje Elke voor een deel van de reis”

 1. Fijn oefenen samen! Leuk dat je samen met je vader gaat fietsen. De oefen tochten zullen al een fijne voorbereiding zijn. Veel plezier met zijn drieën.
  Hartelijke groeten van Elly Wouters

  1. Hoi Elly,

   Leuk om van je te horen. Het gaat zeker lukken om samen plezier te hebben.

   Groetjes,
   Theo

  1. Hallo Annemieke,
   Ben er al helemaal klaar voor. En Gaea ook. Houd je op de hoogte van onze voortgang.
   Poot van Gaea en een knuffel van Irma, Bob, Elke en van mij natuurlijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *