Dit jaar geen fietstocht in Frankrijk door de Corona-crisis?

We maken er maar het beste van.

Een klein rondje met Gaea gefietst.

Dit jaar lijken de plannen om weer in Frankrijk te gaan fietsen met Gaea in het water te vallen door het Corona-virus. Jammer, maar het is niet anders.

Gaea heeft spondylose, dit heeft haar het afgelopen jaar veel last bezorgd, Vooral als ze veel met andere honden heeft gespeeld. Lopen naast de fiets vindt ze nog steeds heerlijk, het bezorgd haar geen last en wat evenzo belangrijk is,; ze wordt nog steeds erg enthousiast als ik de fiets en de hondenkar pak. Ze is echter al zeven jaar oud, en ik weet niet, hoe leuk Gaea en ik het ook vinden, hoevaak we nog samen op pad kunnen gaan.

Het blijven, met name door mijn kortademigheid, korte ritjes in de omgeving. Ondanks een goede conditie waarin ik voorheen was, is de terugval stevig. Wandelen met Gaea, in de tuin werken, hoe kort ook, maakt dat ik daarna op adem moet komen. ?

Als het hierbij blijft, teken ik ervoor. Zolang iedereen in mijn omgeving, en er buiten, deze crisis goed doorstaat, is het waarschijnlijk niet doorgaan van de fietsvakantie met Gaea en Frankrijk ?? een kleine tegenvaller.

Als mijn gezondheid en de gezondheid van Gaea het toelaten en zodra campings in Nederland weer opengaan, zullen Gaea en ik kleine meerdaagse tochtjes gaan maken om te kijken of verre reizen nog lukken.

Voor alle volgers, leuk dat jullie me volgen, en blijf vooral gezond en blijf genieten van de kleine dingen in het leven.?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *